• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Qure Body Lotion Trouble Maker300ml

6.00 

Κωδικός προϊόντος: 5276

Σε απόθεμα

offers -50%

Περιγραφή προϊόντος

Γαλάκτωμα σώματος με υαλουρονικό οξύ, αλόη και ελίχρυσο για βαθιά ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση και αναζωογόνηση του δέρματος. Με άρωμα λεβάντα τριαντάφυλλο και κεδρόξυλο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Απλώστε με απαλές κινήσεις ποσότητα του προϊόντος στο δέρμα. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Εξωτερική χρήση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το Qure Body Lotion Trouble Maker είναι μια πραγματική υπερ-τροφή για το δέρμα σας, που προσφέρει εντατική φροντίδα και βαθιά ενυδάτωση, ενώ απορροφάται άμεσα από το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Το μυστικό του Qure Body Lotion Trouble Maker είναι η μοναδική σύνθεσή του, που περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, αλόη και ελίχρυσο. Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί έως και 400 φορές το βάρος του σε νερό, ενυδατώνοντας βαθιά το δέρμα σας και χαρίζοντάς του μια αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης. Η αλόη, γνωστή για τις επουλωτικές της ιδιότητες, βοηθάει στην βαθιά ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, ενώ παράλληλα, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, το δέρμα σας αποκτά μια ουσιαστική αντιγηραντική δράση, ενώ παραμένει βαθιά ενυδατωμένο και λαμπερό. Ο ελίχρυσος, γνωστός και ως φυτό της αιώνιας νεότητας, από την αρχαιότητα χρησιμοποιείτο για την ανάπλαση του δέρματος, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων, τονώνει και συσφίγγει τους ιστούς.

ΜΕΓΕΘΟΣ

300ml

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Qure

Παρακαλώ, πείτε μας τη γνώμη σας

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Qure Body Lotion Trouble Maker 300ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *